Milföy hamurunu saklamakla ilgili verdiğiniz bilgiler gerçekten çok faydalı. Özellikle hava ile temasını azaltmanın ne kadar önemli olduğunu vurgulamanız, hamurun kalitesini korumak açısından çok değerli. Sizce, milföy hamurunu dondururken dikkat edilmesi gereken en kritik nokta nedir? Ayrıca, dondurulmuş milföy hamurunu kullanmadan önce çözme süresinin yeterli olması için ne kadar bekletmek gerektiğini düşünüyorsunuz? Bu konuda daha fazla bilgi almak isterim.
Milföy hamurunu saklamakla ilgili verdiğiniz bilgiler gerçekten çok faydalı. Özellikle hava ile temasını azaltmanın ne kadar önemli olduğunu vurgulamanız, hamurun kalitesini korumak açısından çok değerli. Sizce, milföy hamurunu dondururken dikkat edilmesi gereken en kritik nokta nedir? Ayrıca, dondurulmuş milföy hamurunu kullanmadan önce çözme süresinin yeterli olması için ne kadar bekletmek gerektiğini düşünüyorsunuz? Bu konuda daha fazla bilgi almak isterim.
Cevap yaz