Milföy hamurunun yapımı gerçekten detaylı bir süreç gibi görünüyor. Özellikle katlama işlemi, bu hamurun lezzetini ve kabarma özelliğini artırmak için kritik bir adım. Hamurun pürüzsüz ve elastik bir kıvam alması için soğuk su eklemek önemli mi? Ayrıca, dinlendirme süresinin yeterli olmasını sağlamak için buzdolabında ne kadar süre bekletmek gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Katlama işlemini 3-4 kez tekrarlamak gerektiği belirtilmiş; bu süreçte hamurun kalitesini artırmak için başka ne tür ipuçları verebilirsiniz?
Milföy hamurunun yapımı gerçekten detaylı bir süreç gibi görünüyor. Özellikle katlama işlemi, bu hamurun lezzetini ve kabarma özelliğini artırmak için kritik bir adım. Hamurun pürüzsüz ve elastik bir kıvam alması için soğuk su eklemek önemli mi? Ayrıca, dinlendirme süresinin yeterli olmasını sağlamak için buzdolabında ne kadar süre bekletmek gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Katlama işlemini 3-4 kez tekrarlamak gerektiği belirtilmiş; bu süreçte hamurun kalitesini artırmak için başka ne tür ipuçları verebilirsiniz?
Cevap yaz