Milföy hamurunun pişirilip saklanmasıyla ilgili verdiğin bilgiler gerçekten çok faydalı. Özellikle soğutma aşamasında dikkat edilmesi gerekenler, hamurun dokusunu korumak için önemli görünüyor. Oda sıcaklığında 30 dakika bekletmek, hamurun yumuşamasını önlemek adına ne kadar etkili? Ayrıca, hava geçirmez kaplarda saklama konusunda, kapların içinde parşömen kağıdı kullanmanın avantajları neler? Dondurma seçeneği de çok pratik, ama dondurulmuş milföy hamurlarını yeniden ısıtırken nelere dikkat etmek gerek? Bu konuda biraz daha detay verirsen çok sevinirim!
Milföy hamurunun pişirilip saklanmasıyla ilgili verdiğin bilgiler gerçekten çok faydalı. Özellikle soğutma aşamasında dikkat edilmesi gerekenler, hamurun dokusunu korumak için önemli görünüyor. Oda sıcaklığında 30 dakika bekletmek, hamurun yumuşamasını önlemek adına ne kadar etkili? Ayrıca, hava geçirmez kaplarda saklama konusunda, kapların içinde parşömen kağıdı kullanmanın avantajları neler? Dondurma seçeneği de çok pratik, ama dondurulmuş milföy hamurlarını yeniden ısıtırken nelere dikkat etmek gerek? Bu konuda biraz daha detay verirsen çok sevinirim!
Cevap yaz