Milföy hamuruyla börek yapmanın bu kadar pratik olduğunu bilmiyordum! Özellikle malzemelerin çeşitliliğiyle farklı tatlar elde edebilmek çok hoşuma gitti. Peyniri ve maydanozu karıştırarak iç harcı hazırlamak oldukça basit görünüyor. Fakat milföy hamurunu açarken fazla un kullanmama önerisi ilginç; hamurun dokusunu korumak için bu detaya dikkat etmek önemli. Ayrıca, börekleri pişirmeden önce dondurmak daha çıtır bir sonuç elde etmemi sağlayacaksa, bu ipucunu kesinlikle denemek isterim. Sen bu tarife göre ilk defa mı yapacaksın, yoksa deneyimlerin var mı?
Milföy hamuruyla börek yapmanın bu kadar pratik olduğunu bilmiyordum! Özellikle malzemelerin çeşitliliğiyle farklı tatlar elde edebilmek çok hoşuma gitti. Peyniri ve maydanozu karıştırarak iç harcı hazırlamak oldukça basit görünüyor. Fakat milföy hamurunu açarken fazla un kullanmama önerisi ilginç; hamurun dokusunu korumak için bu detaya dikkat etmek önemli. Ayrıca, börekleri pişirmeden önce dondurmak daha çıtır bir sonuç elde etmemi sağlayacaksa, bu ipucunu kesinlikle denemek isterim. Sen bu tarife göre ilk defa mı yapacaksın, yoksa deneyimlerin var mı?
Cevap yaz