Milföy hamurunu en iyi nasıl saklayabileceğinizi öğrendikten sonra, bu bilgileri günlük hayatta nasıl uygulayabileceğinizi merak ediyorum. Özellikle buzdolabında saklama konusunda hava geçirmez bir kap veya poşet kullanmanın ne kadar önemli olduğunu vurgulamanız dikkatimi çekti. Sizce milföy hamurunu saklarken başka hangi detaylara dikkat etmek gerekir? Ayrıca, derin dondurucuya koyarken parçalara ayırmanın avantajları neler? Bu yöntemleri uyguladığınızda, hamurun kalitesinde bir fark hissettiniz mi?
Milföy hamurunu en iyi nasıl saklayabileceğinizi öğrendikten sonra, bu bilgileri günlük hayatta nasıl uygulayabileceğinizi merak ediyorum. Özellikle buzdolabında saklama konusunda hava geçirmez bir kap veya poşet kullanmanın ne kadar önemli olduğunu vurgulamanız dikkatimi çekti. Sizce milföy hamurunu saklarken başka hangi detaylara dikkat etmek gerekir? Ayrıca, derin dondurucuya koyarken parçalara ayırmanın avantajları neler? Bu yöntemleri uyguladığınızda, hamurun kalitesinde bir fark hissettiniz mi?
Cevap yaz