Baklava yapmanın bu kadar pratik bir yolunu görmek gerçekten ilginç! Milföy hamuruyla yapılan baklavayı denemek istiyorum, çünkü geleneksel hamur açma işlemi bazen göz korkutucu olabiliyor. Şerbetin hazırlanması ve milföy hamurunun katmanlanması aşamaları oldukça açıklayıcı. Özellikle milföy hamurunun çıtırlığını artırdığına dair yazılanlar dikkatimi çekti. Peki, bu tarifte ceviz yerine fındık ya da antep fıstığı kullanmanın tadı nasıl değiştirir? Ayrıca, şerbetin kaynama süresi ve kıvamı benim için önemli; bu konuda bir öneriniz var mı?
Baklava yapmanın bu kadar pratik bir yolunu görmek gerçekten ilginç! Milföy hamuruyla yapılan baklavayı denemek istiyorum, çünkü geleneksel hamur açma işlemi bazen göz korkutucu olabiliyor. Şerbetin hazırlanması ve milföy hamurunun katmanlanması aşamaları oldukça açıklayıcı. Özellikle milföy hamurunun çıtırlığını artırdığına dair yazılanlar dikkatimi çekti. Peki, bu tarifte ceviz yerine fındık ya da antep fıstığı kullanmanın tadı nasıl değiştirir? Ayrıca, şerbetin kaynama süresi ve kıvamı benim için önemli; bu konuda bir öneriniz var mı?
Cevap yaz