Baklava yapmanın bu pratik yolunu denemek harika görünüyor! Milföy hamurunun kullanımı gerçekten de zaman kazandırıcı bir yöntem. Özellikle misafirlerim geldiğinde hızlıca hazırlayabileceğim bir tatlı olması çok cazip. Ceviz veya fındık kullanma seçeneği de lezzeti kişiselleştirmemi sağlıyor. Tereyağı ve şerbetin dengesi nasıl olacak merak ediyorum, acaba şerbetin ne kadar soğuk olması gerektiği önemli mi? Ayrıca, pişirme süresini uzatmanın çıtırlığı artırma etkisi var mı, denemek istiyorum! Bu tarifle baklavayı yapmayı deneyeceğim, umarım sevdiklerim de beğenir!
Baklava yapmanın bu pratik yolunu denemek harika görünüyor! Milföy hamurunun kullanımı gerçekten de zaman kazandırıcı bir yöntem. Özellikle misafirlerim geldiğinde hızlıca hazırlayabileceğim bir tatlı olması çok cazip. Ceviz veya fındık kullanma seçeneği de lezzeti kişiselleştirmemi sağlıyor. Tereyağı ve şerbetin dengesi nasıl olacak merak ediyorum, acaba şerbetin ne kadar soğuk olması gerektiği önemli mi? Ayrıca, pişirme süresini uzatmanın çıtırlığı artırma etkisi var mı, denemek istiyorum! Bu tarifle baklavayı yapmayı deneyeceğim, umarım sevdiklerim de beğenir!
Cevap yaz