Milföy hamuruyla çikolatalı kurabiye yapmak gerçekten pratik bir seçenek gibi görünüyor. Özellikle yoğun günlerde ya da acil misafir geldiğinde bu tarif harika bir kurtarıcı olabilir. Hamurun çıtır dokusu ile çikolatanın lezzeti bir araya geldiğinde nasıl bir tat oluştuğunu merak ediyorum. Çikolata türlerini değiştirerek farklı tatlar denemek de eğlenceli bir fikir. Sizce bu tarifte en çok hangi çikolata türü tercih edilmeli? Bitter çikolata yerine sütlü çikolata kullansak, tat dengesi nasıl olurdu?
Milföy hamuruyla çikolatalı kurabiye yapmak gerçekten pratik bir seçenek gibi görünüyor. Özellikle yoğun günlerde ya da acil misafir geldiğinde bu tarif harika bir kurtarıcı olabilir. Hamurun çıtır dokusu ile çikolatanın lezzeti bir araya geldiğinde nasıl bir tat oluştuğunu merak ediyorum. Çikolata türlerini değiştirerek farklı tatlar denemek de eğlenceli bir fikir. Sizce bu tarifte en çok hangi çikolata türü tercih edilmeli? Bitter çikolata yerine sütlü çikolata kullansak, tat dengesi nasıl olurdu?
Cevap yaz