Katmerin milföy hamuruyla yapılışını okuduğumda gerçekten çok iştah açıcı bir tarifle karşılaştım. Özellikle pratikliği beni cezbetti. Buzdolabından çıkardığınız milföy hamurlarını biraz beklettikten sonra açılması kolay hale gelmesi, tam benim gibi acemi aşçılar için büyük bir avantaj. İç harcının ceviz ve tarçınla zenginleştirilmesi de harika bir fikir. Katmerin şekillendirilmesi adımındaki detaylar da oldukça açıklayıcı. Pişirme süresi ve sıcak servis önerisi, misafirler için güzel bir sunum yapmamı sağlayacak gibi görünüyor. Ayrıca, üzerini yumurta sarısıyla fırçalamak, ona ekstra bir görüntü katacak. Gerçekten de bu tarif, hem kahvaltılarda hem de çay saatlerinde etkileyici bir lezzet sunma fırsatı veriyor. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum! Afiyet olsun demişsiniz ama ben şimdiden lezzetini hayal edebiliyorum!
Katmerin milföy hamuruyla yapılışını okuduğumda gerçekten çok iştah açıcı bir tarifle karşılaştım. Özellikle pratikliği beni cezbetti. Buzdolabından çıkardığınız milföy hamurlarını biraz beklettikten sonra açılması kolay hale gelmesi, tam benim gibi acemi aşçılar için büyük bir avantaj. İç harcının ceviz ve tarçınla zenginleştirilmesi de harika bir fikir. Katmerin şekillendirilmesi adımındaki detaylar da oldukça açıklayıcı. Pişirme süresi ve sıcak servis önerisi, misafirler için güzel bir sunum yapmamı sağlayacak gibi görünüyor. Ayrıca, üzerini yumurta sarısıyla fırçalamak, ona ekstra bir görüntü katacak. Gerçekten de bu tarif, hem kahvaltılarda hem de çay saatlerinde etkileyici bir lezzet sunma fırsatı veriyor. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum! Afiyet olsun demişsiniz ama ben şimdiden lezzetini hayal edebiliyorum!
Cevap yaz