Baklava yapımında milföy hamuru kullanmanın ne kadar pratik olduğunu düşünüyorsunuz? Geleneksel yöntemlerin yanı sıra bu hızlı alternatifle ortaya çıkarılan lezzetli baklavaların tadına bakma fırsatınız oldu mu? Özellikle milföy hamurunun ince açılması ve şerbetin sıcak baklavaya dökülmesi gibi püf noktalar, sonuçta ne kadar etkili oluyor? Yine de, her ne kadar pratik olsa da, bu tarifin geleneksel baklavalarla karşılaştırıldığında nasıl bir tat ve doku sunduğunu merak ediyorum. Bu tarifle deneme yapıp misafirlerinizi etkilemeyi başardınız mı?
Baklava yapımında milföy hamuru kullanmanın ne kadar pratik olduğunu düşünüyorsunuz? Geleneksel yöntemlerin yanı sıra bu hızlı alternatifle ortaya çıkarılan lezzetli baklavaların tadına bakma fırsatınız oldu mu? Özellikle milföy hamurunun ince açılması ve şerbetin sıcak baklavaya dökülmesi gibi püf noktalar, sonuçta ne kadar etkili oluyor? Yine de, her ne kadar pratik olsa da, bu tarifin geleneksel baklavalarla karşılaştırıldığında nasıl bir tat ve doku sunduğunu merak ediyorum. Bu tarifle deneme yapıp misafirlerinizi etkilemeyi başardınız mı?
Cevap yaz