Milföy hamuruyla lahmacun yapmanın bu kadar pratik olduğunu bilseydim, daha önce denerdim. Özellikle misafir geldiğinde hızlıca hazırlamak için harika bir alternatif gibi görünüyor. Malzemelerin tazeliği ve baharatların dengesi, lezzeti artıracak gibi. Peki, bu tarifte kullanacağım baharatları kişisel damak zevkime göre nasıl değiştirebilirim? Özellikle biber salçası yerine başka bir alternatif önerir misin?
Milföy hamuruyla lahmacun yapmanın bu kadar pratik olduğunu bilseydim, daha önce denerdim. Özellikle misafir geldiğinde hızlıca hazırlamak için harika bir alternatif gibi görünüyor. Malzemelerin tazeliği ve baharatların dengesi, lezzeti artıracak gibi. Peki, bu tarifte kullanacağım baharatları kişisel damak zevkime göre nasıl değiştirebilirim? Özellikle biber salçası yerine başka bir alternatif önerir misin?
Cevap yaz