Hamuru oklava kullanmadan açmanın bu kadar pratik yolları olduğunu görmek ilginç. El yöntemiyle hamuru açmak bana oldukça doğal geliyor; ama el gücünü kullanırken dikkatli olmak gerekiyor. Şişe veya cam kullanmak ise aklıma gelmemişti, gerçekten yaratıcı bir çözüm! Makarna makinesi ile hamur açmak da çok pratik bir yöntem gibi görünüyor, özellikle evde varsa. Plastik poşetle açma fikri de harika, hamurun yapışmasını önlemek önemli bir detay. Dondurma yöntemi ise özellikle yoğun hamurlar için güzel bir alternatif olabilir. Bu önerilerden hangisini denemeyi düşünüyorsun?
Hamuru oklava kullanmadan açmanın bu kadar pratik yolları olduğunu görmek ilginç. El yöntemiyle hamuru açmak bana oldukça doğal geliyor; ama el gücünü kullanırken dikkatli olmak gerekiyor. Şişe veya cam kullanmak ise aklıma gelmemişti, gerçekten yaratıcı bir çözüm! Makarna makinesi ile hamur açmak da çok pratik bir yöntem gibi görünüyor, özellikle evde varsa. Plastik poşetle açma fikri de harika, hamurun yapışmasını önlemek önemli bir detay. Dondurma yöntemi ise özellikle yoğun hamurlar için güzel bir alternatif olabilir. Bu önerilerden hangisini denemeyi düşünüyorsun?
Cevap yaz