Patatesli börek milföy hamuruyla yapıldığında gerçekten çok lezzetli oluyor. Patatesleri haşlayıp soğanla kavurduktan sonra milföy hamurunu hazırlamak oldukça pratik. Acaba milföy hamurunu açarken un serpmek dışında başka bir ipucu var mı? Ayrıca, biber eklemek isteğe bağlı demişsiniz, ben pul biber kullanmayı seviyorum ama baharatları daha da çeşitlendirmek için neler önerirsiniz? Son olarak, fırında pişirme süresi yeterli mi, yoksa daha çıtır olması için ekstra bir süre vermek mi gerekiyor?
Patatesli börek milföy hamuruyla yapıldığında gerçekten çok lezzetli oluyor. Patatesleri haşlayıp soğanla kavurduktan sonra milföy hamurunu hazırlamak oldukça pratik. Acaba milföy hamurunu açarken un serpmek dışında başka bir ipucu var mı? Ayrıca, biber eklemek isteğe bağlı demişsiniz, ben pul biber kullanmayı seviyorum ama baharatları daha da çeşitlendirmek için neler önerirsiniz? Son olarak, fırında pişirme süresi yeterli mi, yoksa daha çıtır olması için ekstra bir süre vermek mi gerekiyor?
Cevap yaz