Patatesli içli köfte hamurunu hazırlamak için adım adım ilerlemek gerçekten önemli. Patateslerin yıkanması ve haşlanması aşamaları çok kritik gibi görünüyor. Peki ya patatesleri ezdikten sonra, hamurun kıvamını nasıl ayarlıyorsunuz? Su eklemek gerektiğinde ne kadar eklemelisiniz? Bu aşamada fazla su eklemek hamurun yapısını bozabilir mi? Ayrıca, hamurun dinlendirilmesi için streç film kullanmanın dışında başka bir alternatif var mı? Hamurun dinlenmesiyle ilgili deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Patatesli içli köfte hamurunu hazırlamak için adım adım ilerlemek gerçekten önemli. Patateslerin yıkanması ve haşlanması aşamaları çok kritik gibi görünüyor. Peki ya patatesleri ezdikten sonra, hamurun kıvamını nasıl ayarlıyorsunuz? Su eklemek gerektiğinde ne kadar eklemelisiniz? Bu aşamada fazla su eklemek hamurun yapısını bozabilir mi? Ayrıca, hamurun dinlendirilmesi için streç film kullanmanın dışında başka bir alternatif var mı? Hamurun dinlenmesiyle ilgili deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz