Patatesli içli köfte hamurunu yaparken ilk olarak hangi adımlara dikkat ettiniz? Patateslerin haşlanması ve ezilmesi aşamasında zorlandığınız bir nokta oldu mu? Ayrıca bulguru sıcak su ile bekletmek için yeterli süreyi ayırdınız mı? Hamurun kıvamı konusunda endişeleriniz var mıydı? İç harcını hazırlarken kullandığınız baharatlar, lezzeti nasıl etkiledi? Şekillendirme aşamasında hamurun dağılmaması için hangi yöntemleri denediniz? Pișirme yöntemlerinden hangisini tercih ettiniz ve sonuç beklediğiniz gibi oldu mu? Tüm bu aşamalarda yaşadığınız deneyimleri paylaşmak ister misiniz?
Patatesli içli köfte hamurunu yaparken ilk olarak hangi adımlara dikkat ettiniz? Patateslerin haşlanması ve ezilmesi aşamasında zorlandığınız bir nokta oldu mu? Ayrıca bulguru sıcak su ile bekletmek için yeterli süreyi ayırdınız mı? Hamurun kıvamı konusunda endişeleriniz var mıydı? İç harcını hazırlarken kullandığınız baharatlar, lezzeti nasıl etkiledi? Şekillendirme aşamasında hamurun dağılmaması için hangi yöntemleri denediniz? Pișirme yöntemlerinden hangisini tercih ettiniz ve sonuç beklediğiniz gibi oldu mu? Tüm bu aşamalarda yaşadığınız deneyimleri paylaşmak ister misiniz?
Cevap yaz