Peynir tatlısı hamurunu hazırlamak için gereken malzemeleri okuduktan sonra, hangi peynir türünü kullanmayı düşündüğünüzü merak ediyorum. Beyaz peynir mi, yoksa lor peyniri mi tercih edersiniz? Ayrıca, hamurun yumuşaklığını artırmak için yağ kullanmanın önemini düşününce, tereyağı mı yoksa margarin mi kullanmayı tercih edersiniz? Bunun dışında, kabartma tozu ekleyerek tatlının hafifliğini artırma fikri hoşuma gitti. Sizce bu dokusunu nasıl etkiler?
Peynir tatlısı hamurunu hazırlamak için gereken malzemeleri okuduktan sonra, hangi peynir türünü kullanmayı düşündüğünüzü merak ediyorum. Beyaz peynir mi, yoksa lor peyniri mi tercih edersiniz? Ayrıca, hamurun yumuşaklığını artırmak için yağ kullanmanın önemini düşününce, tereyağı mı yoksa margarin mi kullanmayı tercih edersiniz? Bunun dışında, kabartma tozu ekleyerek tatlının hafifliğini artırma fikri hoşuma gitti. Sizce bu dokusunu nasıl etkiler?
Cevap yaz