Peynirli dereotlu poğaça hamurunu yaparken hangi malzemeleri kullanmak gerektiği ve hamurun nasıl hazırlanacağı konusunda gerçekten faydalı bilgiler vermişsiniz. Özellikle peynir ve dereotunun uyumu bu tarife ayrı bir lezzet katıyor. Sizce hamurun kıvamı nasıl olmalı? Çok yumuşak mı yoksa biraz sert mi? Ayrıca, pişirme süresi hakkında ne düşünüyorsunuz, 20-25 dakika yeterli mi yoksa daha fazla mı beklemek gerekiyor?
Peynirli dereotlu poğaça hamurunu yaparken hangi malzemeleri kullanmak gerektiği ve hamurun nasıl hazırlanacağı konusunda gerçekten faydalı bilgiler vermişsiniz. Özellikle peynir ve dereotunun uyumu bu tarife ayrı bir lezzet katıyor. Sizce hamurun kıvamı nasıl olmalı? Çok yumuşak mı yoksa biraz sert mi? Ayrıca, pişirme süresi hakkında ne düşünüyorsunuz, 20-25 dakika yeterli mi yoksa daha fazla mı beklemek gerekiyor?
Cevap yaz