Peynirli poğaça tarifini okurken bu tarifi denemek için sabırsızlandım! Özellikle hamurun dinlendirilmesi ve peynir harcının içine eklenebilecek yeşillikler ile baharatlar, lezzeti artıracak gibi görünüyor. Peki, hamurun yumuşak ama ele yapışmayan bir kıvamda olması için ne kadar yoğurmak gerekiyor? Ayrıca, poğaçaların kabarması için hamuru dinlendirirken üzerini örtmek gerçekten mi işe yarıyor? Bu detayları merak ediyorum.
Peynirli poğaça tarifini okurken bu tarifi denemek için sabırsızlandım! Özellikle hamurun dinlendirilmesi ve peynir harcının içine eklenebilecek yeşillikler ile baharatlar, lezzeti artıracak gibi görünüyor. Peki, hamurun yumuşak ama ele yapışmayan bir kıvamda olması için ne kadar yoğurmak gerekiyor? Ayrıca, poğaçaların kabarması için hamuru dinlendirirken üzerini örtmek gerçekten mi işe yarıyor? Bu detayları merak ediyorum.
Cevap yaz