Peynirli maydanozlu hamur kızartması tarifini denemek istiyorum ama hamurun kıvamını nasıl ayarlayabilirim? Eğer çok cıvık olursa ne yapmalıyım? Ayrıca, farklı peynir çeşitleri kullanmanın tadı nasıl etkilediğini merak ediyorum. Özellikle cheddar veya mozzarella ile nasıl bir sonuç alırım? Bu tarifin pratikliği beni cezbetti, ama sizce fırında pişirmenin tadı kızartmaktan daha mı iyi olur?
Peynirli maydanozlu hamur kızartması tarifini denemek istiyorum ama hamurun kıvamını nasıl ayarlayabilirim? Eğer çok cıvık olursa ne yapmalıyım? Ayrıca, farklı peynir çeşitleri kullanmanın tadı nasıl etkilediğini merak ediyorum. Özellikle cheddar veya mozzarella ile nasıl bir sonuç alırım? Bu tarifin pratikliği beni cezbetti, ama sizce fırında pişirmenin tadı kızartmaktan daha mı iyi olur?
Cevap yaz