Pide hamuru yaparken ideal gramajı belirlemek oldukça önemli görünüyor. Özellikle un, su ve maya oranlarının doğru ayarlanması gerektiğini anlamak zor değil. Sizce, farklı pide türlerine göre gramaj değişiklikleri yapmanın tadım açısından ne gibi etkileri oluyor? Denediğiniz çeşitler arasında hangisinin hamur kalitesi ve lezzeti açısından en çok hoşunuza gitti? Dinlendirme süresi hakkında ne düşünüyorsunuz; gerçekten hamurun kalitesini artırdığına inanıyor musunuz?
Pide hamuru yaparken ideal gramajı belirlemek oldukça önemli görünüyor. Özellikle un, su ve maya oranlarının doğru ayarlanması gerektiğini anlamak zor değil. Sizce, farklı pide türlerine göre gramaj değişiklikleri yapmanın tadım açısından ne gibi etkileri oluyor? Denediğiniz çeşitler arasında hangisinin hamur kalitesi ve lezzeti açısından en çok hoşunuza gitti? Dinlendirme süresi hakkında ne düşünüyorsunuz; gerçekten hamurun kalitesini artırdığına inanıyor musunuz?
Cevap yaz