Bu pişi hamurunu yoğurmak için gerekli malzemeler hakkında yazdıklarınızı okuyunca aklıma geldi, pişi yaparken kullandığınız unun kalitesi gerçekten önemli mi? Tam buğday unu veya mısır unu kullanmak, pişinin lezzetini nasıl etkiliyor? Ayrıca, mayalı hamur ile kabartma tozu kullanmanın sonuçları arasında ne gibi farklar var? Deneyimlerinizi merak ediyorum!
Bu pişi hamurunu yoğurmak için gerekli malzemeler hakkında yazdıklarınızı okuyunca aklıma geldi, pişi yaparken kullandığınız unun kalitesi gerçekten önemli mi? Tam buğday unu veya mısır unu kullanmak, pişinin lezzetini nasıl etkiliyor? Ayrıca, mayalı hamur ile kabartma tozu kullanmanın sonuçları arasında ne gibi farklar var? Deneyimlerinizi merak ediyorum!
Cevap yaz