Pitsa hamurunu hazırlamak için gerekli olan malzemelerin listesi oldukça net. Burada en çok dikkat çeken noktalardan biri unun kalitesi sanırım. Sizce unun kalitesi hamurun dokusunu ve elastikiyetini bu kadar etkileyebilir mi? Ayrıca, mayayı aktifleştirmek için ılık su içinde bekletmek gerçekten önemli mi? Denemelerimde bu adımı atladığımda hamurum yeterince kabarmıyordu. Dinlendirme süreci de önemliymiş gibi görünüyor, sizce hamuru ne kadar dinlendirmek en iyisi?
Pitsa hamurunu hazırlamak için gerekli olan malzemelerin listesi oldukça net. Burada en çok dikkat çeken noktalardan biri unun kalitesi sanırım. Sizce unun kalitesi hamurun dokusunu ve elastikiyetini bu kadar etkileyebilir mi? Ayrıca, mayayı aktifleştirmek için ılık su içinde bekletmek gerçekten önemli mi? Denemelerimde bu adımı atladığımda hamurum yeterince kabarmıyordu. Dinlendirme süreci de önemliymiş gibi görünüyor, sizce hamuru ne kadar dinlendirmek en iyisi?
Cevap yaz