Hamur kızartması tarifini okudum ve gerçekten çok pratik görünüyor! Özellikle iç harcının çeşitliliği beni cezbetti; peynirli ya da patatesli yapmak harika bir fikir. Kızartma işlemindeki sıcaklık ayarının ne kadar önemli olduğunu da bilmiyordum, bu detay gerçekten faydalı olmuş. Acaba yaparken en çok hangi iç harcı tercih ediliyor? Yaptıktan sonra yoğurt sosuyla servis etmek de muhteşem bir dokunuş gibi görünüyor. Daha önce denemediğim bir tarif, mutlaka denemek istiyorum!
Hamur kızartması tarifini okudum ve gerçekten çok pratik görünüyor! Özellikle iç harcının çeşitliliği beni cezbetti; peynirli ya da patatesli yapmak harika bir fikir. Kızartma işlemindeki sıcaklık ayarının ne kadar önemli olduğunu da bilmiyordum, bu detay gerçekten faydalı olmuş. Acaba yaparken en çok hangi iç harcı tercih ediliyor? Yaptıktan sonra yoğurt sosuyla servis etmek de muhteşem bir dokunuş gibi görünüyor. Daha önce denemediğim bir tarif, mutlaka denemek istiyorum!
Cevap yaz