Profiterol hamurunun saklanma süreleri ve koşulları hakkında çok bilgilendirici bir yazı olmuş. Peki, bu hamuru hazırlarken en çok dikkat etmemiz gereken noktalar neler? Unun kalitesi ve yumurtaların tazeliği dışında, pişirme sırasında fırın kapağını açmamak gerektiği belirtilmiş. Bu durum gerçekten önemli mi, yoksa başka faktörler de etkili olabilir mi? Ayrıca, hamurun bekletilmesi sonrası tat kaybı yaşanmasının sebebi tam olarak nedir? Kısacası, bu konudaki tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Profiterol hamurunun saklanma süreleri ve koşulları hakkında çok bilgilendirici bir yazı olmuş. Peki, bu hamuru hazırlarken en çok dikkat etmemiz gereken noktalar neler? Unun kalitesi ve yumurtaların tazeliği dışında, pişirme sırasında fırın kapağını açmamak gerektiği belirtilmiş. Bu durum gerçekten önemli mi, yoksa başka faktörler de etkili olabilir mi? Ayrıca, hamurun bekletilmesi sonrası tat kaybı yaşanmasının sebebi tam olarak nedir? Kısacası, bu konudaki tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz