Profiterol hamurunu pişirdikten sonra nasıl muhafaza ettiğinizi merak ediyorum. Özellikle soğutma işleminden sonra hava geçirmez kaplarda saklama yöntemini tercih ettiğinizi belirtmişsiniz. Bu, lezzet ve dokusunu korumak açısından önemli mi sizce? Ayrıca dondurma yöntemi ile saklama fikri ilginç, dondurmanın hamurun yapısına etkisi nasıl oluyor? Uzun süre saklamak için bu yöntemleri denediniz mi?
Profiterol hamurunu pişirdikten sonra nasıl muhafaza ettiğinizi merak ediyorum. Özellikle soğutma işleminden sonra hava geçirmez kaplarda saklama yöntemini tercih ettiğinizi belirtmişsiniz. Bu, lezzet ve dokusunu korumak açısından önemli mi sizce? Ayrıca dondurma yöntemi ile saklama fikri ilginç, dondurmanın hamurun yapısına etkisi nasıl oluyor? Uzun süre saklamak için bu yöntemleri denediniz mi?
Cevap yaz