Saç böreği hamurunu mayasız yapmak gerçekten heyecan verici bir deneme! Un ve tuzu karıştırdıktan sonra sıvı yağı ekleyip yoğurmak oldukça basit görünüyor. Peki, hamurun dinlendirilmesi sürecinde glutenin etkisini gözlemlemek nasıl bir sonuç veriyor? Dinlendirdikten sonra hamurun açılma süreci nasıl gidiyor? Ayrıca, iç harcında sadece beyaz peynir kullanmak yerine başka malzemeler eklemek mümkün mü? Özellikle kısırlık veya sebzeli harç deneyimleyen var mı? Hamurun kıvamı ve çıtırlığı istediğiniz gibi oldu mu?
Saç böreği hamurunu mayasız yapmak gerçekten heyecan verici bir deneme! Un ve tuzu karıştırdıktan sonra sıvı yağı ekleyip yoğurmak oldukça basit görünüyor. Peki, hamurun dinlendirilmesi sürecinde glutenin etkisini gözlemlemek nasıl bir sonuç veriyor? Dinlendirdikten sonra hamurun açılma süreci nasıl gidiyor? Ayrıca, iç harcında sadece beyaz peynir kullanmak yerine başka malzemeler eklemek mümkün mü? Özellikle kısırlık veya sebzeli harç deneyimleyen var mı? Hamurun kıvamı ve çıtırlığı istediğiniz gibi oldu mu?
Cevap yaz