Şeker hamurunu açmak için hangi malzemelerin kullanıldığını merak ediyorum. Özellikle nişasta veya pudra şekerinin hamurun açılmasındaki rolü hakkında daha fazla bilgi almak isterim. Ayrıca, merdane kullanmanın avantajları nelerdir? Temiz bir çalışma yüzeyinin önemi konusunda da bilgi verir misin? Tüm bu malzemelerin şeker hamurunun kalitesine olan etkisi hakkında düşüncelerin neler?
Şeker hamurunu açmak için hangi malzemelerin kullanıldığını merak ediyorum. Özellikle nişasta veya pudra şekerinin hamurun açılmasındaki rolü hakkında daha fazla bilgi almak isterim. Ayrıca, merdane kullanmanın avantajları nelerdir? Temiz bir çalışma yüzeyinin önemi konusunda da bilgi verir misin? Tüm bu malzemelerin şeker hamurunun kalitesine olan etkisi hakkında düşüncelerin neler?
Cevap yaz