Sigara böreği hamurunu yaparken en çok hangi malzemenin önemli olduğunu düşünüyorsunuz? Hamurun kıvamını tam tutturmak için su miktarını nasıl ayarlıyorsunuz? Dinlendirme süresi sizin için yeterli mi, yoksa daha uzun bir süre bekletmek mi tercih edersiniz? Ayrıca, iç harcı olarak en sevdiğiniz malzeme nedir? Kızartma mı yoksa fırında pişirme mi daha lezzetli buluyorsunuz?
Sigara böreği hamurunu yaparken en çok hangi malzemenin önemli olduğunu düşünüyorsunuz? Hamurun kıvamını tam tutturmak için su miktarını nasıl ayarlıyorsunuz? Dinlendirme süresi sizin için yeterli mi, yoksa daha uzun bir süre bekletmek mi tercih edersiniz? Ayrıca, iç harcı olarak en sevdiğiniz malzeme nedir? Kızartma mı yoksa fırında pişirme mi daha lezzetli buluyorsunuz?
Cevap yaz