Sigara böreği hamurunu hazırlamak için gerekli malzemeleri ve adımları öğrendikten sonra, gerçekten de evde bu lezzeti yapmanın ne kadar keyifli olduğunu merak ediyorum. Özellikle hamurun dinlendirilmesi ve ince açılması konusundaki detaylar çok önemli gibi görünüyor. Peki, sizce bu hamuru hazırlarken en çok hangi malzeme çeşidini denemek ilginizi çekerdi? Peynir mi, kısır mı yoksa sebzeli bir harç mı tercih edersiniz?
Sigara böreği hamurunu hazırlamak için gerekli malzemeleri ve adımları öğrendikten sonra, gerçekten de evde bu lezzeti yapmanın ne kadar keyifli olduğunu merak ediyorum. Özellikle hamurun dinlendirilmesi ve ince açılması konusundaki detaylar çok önemli gibi görünüyor. Peki, sizce bu hamuru hazırlarken en çok hangi malzeme çeşidini denemek ilginizi çekerdi? Peynir mi, kısır mı yoksa sebzeli bir harç mı tercih edersiniz?
Cevap yaz