Tatlının hamurunu hazırlarken hangi adımları izlediğinizi ve hangi malzemeleri kullandığınızı merak ediyorum. Özellikle hamurun dinlendirilmesi aşamasında ne kadar beklettiniz? Dinlendirme süresinin hamurun lezzetine etkisi hakkında deneyimleriniz neler? Hamurun kıvamı ile ilgili sorunlar yaşadınız mı, yoksa tarifteki malzeme oranları size yardımcı oldu mu? Farklı tatlı türleri için hamur çeşitlerini denemek ister misiniz? Bu konudaki düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Tatlının hamurunu hazırlarken hangi adımları izlediğinizi ve hangi malzemeleri kullandığınızı merak ediyorum. Özellikle hamurun dinlendirilmesi aşamasında ne kadar beklettiniz? Dinlendirme süresinin hamurun lezzetine etkisi hakkında deneyimleriniz neler? Hamurun kıvamı ile ilgili sorunlar yaşadınız mı, yoksa tarifteki malzeme oranları size yardımcı oldu mu? Farklı tatlı türleri için hamur çeşitlerini denemek ister misiniz? Bu konudaki düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Cevap yaz