Trabzon pidesi hamurunun hazırlanışıyla ilgili bu detaylı tarif gerçekten ilgi çekici. Hamurun hazırlanma aşamalarında özellikle malzeme oranlarının önemi vurgulanmış, bu çok kritik bir nokta. Peki, bu hamuru hazırlarken kullandığınız unun kalitesiyle ilgili bir öneriniz var mı? Ayrıca, mayanın etkisini artırmak için tuz ve şekeri kenarlara koyma fikri de oldukça mantıklı. Denediğinizde nasıl bir sonuç aldınız? Hamurun dinlendirilmesi aşamasında dikkat edilmesi gereken başka noktalar var mı? Evde Trabzon pidesi yapma cesaretini bulmak için bu tarif bana çok yardımcı olacak gibi görünüyor.
Trabzon pidesi hamurunun hazırlanışıyla ilgili bu detaylı tarif gerçekten ilgi çekici. Hamurun hazırlanma aşamalarında özellikle malzeme oranlarının önemi vurgulanmış, bu çok kritik bir nokta. Peki, bu hamuru hazırlarken kullandığınız unun kalitesiyle ilgili bir öneriniz var mı? Ayrıca, mayanın etkisini artırmak için tuz ve şekeri kenarlara koyma fikri de oldukça mantıklı. Denediğinizde nasıl bir sonuç aldınız? Hamurun dinlendirilmesi aşamasında dikkat edilmesi gereken başka noktalar var mı? Evde Trabzon pidesi yapma cesaretini bulmak için bu tarif bana çok yardımcı olacak gibi görünüyor.
Cevap yaz