Tuzlu hamur işlerini hazırlamak gerçekten çok keyifli! Poğaça tarifindeki gibi malzemeleri karıştırıp hamuru dinlendirmek, çok pratik görünüyor. Sizce de, misafirler için hazırlandığında sofrayı ne kadar renklendiriyor? Ayrıca börek tarifinde yufkaların nasıl sarılacağı da oldukça basit. Sizce bu tariflerin en çok hangi malzeme ile zenginleştirilmesi hoş olur? Simit tarifindeki pekmezli su ile bulama işlemine de bayıldım; dışı gevrek, içi yumuşak simitler harika oluyor! Siz hangi tuzlu hamur işini en çok seviyorsunuz?
Tuzlu hamur işlerini hazırlamak gerçekten çok keyifli! Poğaça tarifindeki gibi malzemeleri karıştırıp hamuru dinlendirmek, çok pratik görünüyor. Sizce de, misafirler için hazırlandığında sofrayı ne kadar renklendiriyor? Ayrıca börek tarifinde yufkaların nasıl sarılacağı da oldukça basit. Sizce bu tariflerin en çok hangi malzeme ile zenginleştirilmesi hoş olur? Simit tarifindeki pekmezli su ile bulama işlemine de bayıldım; dışı gevrek, içi yumuşak simitler harika oluyor! Siz hangi tuzlu hamur işini en çok seviyorsunuz?
Cevap yaz