Waffle hamurunu çıtır hale getirmek için neler eklemeliyim? Un seçiminden yağ oranına kadar birçok faktör var gibi görünüyor. Maden suyu veya soda eklemek gerçekten hamurun kabarmasına yardımcı mı? Ayrıca nişasta eklemek de çıtırlığı artırıyormuş; bu konuda hangi tür nişastayı tercih etmeliyim? Şeker miktarını artırmak da karamelize olmasına ve çıtırlığına katkı sağlıyormuş, bu da oldukça ilginç. Peki, pişirme süresi ve sıcaklığı konusunda ne kadar süreyle ve ne ısıda pişirmeliyim?
Waffle hamurunu çıtır hale getirmek için neler eklemeliyim? Un seçiminden yağ oranına kadar birçok faktör var gibi görünüyor. Maden suyu veya soda eklemek gerçekten hamurun kabarmasına yardımcı mı? Ayrıca nişasta eklemek de çıtırlığı artırıyormuş; bu konuda hangi tür nişastayı tercih etmeliyim? Şeker miktarını artırmak da karamelize olmasına ve çıtırlığına katkı sağlıyormuş, bu da oldukça ilginç. Peki, pişirme süresi ve sıcaklığı konusunda ne kadar süreyle ve ne ısıda pişirmeliyim?
Cevap yaz