Yalancı mantı tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli yemeği yapmayı denemek istiyorum. Özellikle milföy hamuruyla yapılması, işimi oldukça kolaylaştıracak gibi görünüyor. İç harcını hazırlarken baharatları ve belki de biraz maydanoz ekleyerek tat katmayı düşünüyorum. Sosun hazırlanması da oldukça pratik, bu noktada sarımsaklı yoğurt ile sunmayı da eklemeyi planlıyorum. Fırından çıkardığımda altın rengi almış, sıcak mantıları servis etmek için sabırsızlanıyorum. Acaba sizce en iyi yanında ne ile servis edilmelidir?
Yalancı mantı tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli yemeği yapmayı denemek istiyorum. Özellikle milföy hamuruyla yapılması, işimi oldukça kolaylaştıracak gibi görünüyor. İç harcını hazırlarken baharatları ve belki de biraz maydanoz ekleyerek tat katmayı düşünüyorum. Sosun hazırlanması da oldukça pratik, bu noktada sarımsaklı yoğurt ile sunmayı da eklemeyi planlıyorum. Fırından çıkardığımda altın rengi almış, sıcak mantıları servis etmek için sabırsızlanıyorum. Acaba sizce en iyi yanında ne ile servis edilmelidir?
Cevap yaz