Pide hamurunu yaş maya ile hazırlamak oldukça keyifli bir süreç, değil mi? Yaş mayanın aktif hale getirilmesi adımını uygularken suyun sıcaklığını ayarlamak önemli gibi görünüyor. Sizce 30-37°C arasındaki sıcaklıkta mayayı bekletmek, hamurun kabarması için yeterli mi? Hamurun dinlendirilmesi aşamasında 1-1.5 saat beklemek, gerçekten hamurun hacmini iki katına çıkarıyor mu? Pide şeklini verirken hamurun kenarlarını yükseltmek, malzemeleri yerleştirmek için pratik bir yöntem gibi, denediniz mi? Son olarak, fırında pişirirken pidelerin altın rengini alması için 15-20 dakika yeterli oluyor mu? Gerçekten ev yapımı pide, restoranlardaki lezzetlerle yarışır mı?
Pide hamurunu yaş maya ile hazırlamak oldukça keyifli bir süreç, değil mi? Yaş mayanın aktif hale getirilmesi adımını uygularken suyun sıcaklığını ayarlamak önemli gibi görünüyor. Sizce 30-37°C arasındaki sıcaklıkta mayayı bekletmek, hamurun kabarması için yeterli mi? Hamurun dinlendirilmesi aşamasında 1-1.5 saat beklemek, gerçekten hamurun hacmini iki katına çıkarıyor mu? Pide şeklini verirken hamurun kenarlarını yükseltmek, malzemeleri yerleştirmek için pratik bir yöntem gibi, denediniz mi? Son olarak, fırında pişirirken pidelerin altın rengini alması için 15-20 dakika yeterli oluyor mu? Gerçekten ev yapımı pide, restoranlardaki lezzetlerle yarışır mı?
Cevap yaz