Yenilebilir şeker hamurunu evde yapmak için bu tarif gerçekten harika görünüyor! Marshmallow'ları eritmek ve ardından pudra şekerini eklemek oldukça basit bir işlem gibi. Peki, şeker hamurunu renklendirmek için gıda boyası eklemek istediğinizde, bunun hamurun yapısını etkileyip etkilemeyeceğini düşünüyorsunuz mu? Ayrıca, kullanmadığınız hamuru hava geçirmeyen bir kapta saklamanın en iyi yolu nedir? Yani, hamurun kurumasını önlemek için ek bir önlem almak gerekiyor mu?
Yenilebilir şeker hamurunu evde yapmak için bu tarif gerçekten harika görünüyor! Marshmallow'ları eritmek ve ardından pudra şekerini eklemek oldukça basit bir işlem gibi. Peki, şeker hamurunu renklendirmek için gıda boyası eklemek istediğinizde, bunun hamurun yapısını etkileyip etkilemeyeceğini düşünüyorsunuz mu? Ayrıca, kullanmadığınız hamuru hava geçirmeyen bir kapta saklamanın en iyi yolu nedir? Yani, hamurun kurumasını önlemek için ek bir önlem almak gerekiyor mu?
Cevap yaz