Bu yoğurtsuz hamur kızartması tarifi gerçekten iştah açıcı görünüyor. Hamurun dinlendirilmesi adımının lezzet üzerinde büyük etkisi olduğunu belirtmişsiniz, bu benim için yeni bir bilgi. Un kalitesinin önemine dikkat etmeniz de çok doğru; peki, yüksek proteinli un kullanmanın dışında, unun cinsinin lezzete nasıl katkı sağladığını deneyimlediniz mi? Ayrıca, kızartma işlemi sırasında yağın sıcaklığını nasıl ayarlıyorsunuz? Kızartma işleminde dikkat edilmesi gereken diğer noktalar hakkında da daha fazla bilgi verebilir misiniz?
Bu yoğurtsuz hamur kızartması tarifi gerçekten iştah açıcı görünüyor. Hamurun dinlendirilmesi adımının lezzet üzerinde büyük etkisi olduğunu belirtmişsiniz, bu benim için yeni bir bilgi. Un kalitesinin önemine dikkat etmeniz de çok doğru; peki, yüksek proteinli un kullanmanın dışında, unun cinsinin lezzete nasıl katkı sağladığını deneyimlediniz mi? Ayrıca, kızartma işlemi sırasında yağın sıcaklığını nasıl ayarlıyorsunuz? Kızartma işleminde dikkat edilmesi gereken diğer noktalar hakkında da daha fazla bilgi verebilir misiniz?
Cevap yaz