Yumurtalı erişte hamurunu hazırlamak için gereken adımları izlerken en çok dikkat etmemiz gereken şey hamurun kıvamı değil mi? Özellikle yoğurma aşamasında hamur çok kuru olursa, su eklemek gerektiğini belirtmişsiniz. Peki, bu su miktarını nasıl ayarlamak en doğrusudur? Ayrıca, dinlendirme süresi boyunca hamurun daha iyi şekil alması için başka bir öneriniz var mı?
Yumurtalı erişte hamurunu hazırlamak için gereken adımları izlerken en çok dikkat etmemiz gereken şey hamurun kıvamı değil mi? Özellikle yoğurma aşamasında hamur çok kuru olursa, su eklemek gerektiğini belirtmişsiniz. Peki, bu su miktarını nasıl ayarlamak en doğrusudur? Ayrıca, dinlendirme süresi boyunca hamurun daha iyi şekil alması için başka bir öneriniz var mı?
Cevap yaz