Hamuru hazırlarken unun havalanmasının ne kadar önemli olduğunu bilmiyordum, gerçekten de bu işlem hamurun yumuşaklığına etkide bulunuyor mu? Özellikle yoğurdun kullanılması ve dinlendirme süresi hakkında daha fazla bilgi alabilir miyim? Ayrıca, fazla un kullanmamanın sertleşmeye neden olabileceği konusunda daha önce hiç düşünmemiştim. Deneyimlerinizle bu noktaları nasıl uyguladınız?
Hamuru hazırlarken unun havalanmasının ne kadar önemli olduğunu bilmiyordum, gerçekten de bu işlem hamurun yumuşaklığına etkide bulunuyor mu? Özellikle yoğurdun kullanılması ve dinlendirme süresi hakkında daha fazla bilgi alabilir miyim? Ayrıca, fazla un kullanmamanın sertleşmeye neden olabileceği konusunda daha önce hiç düşünmemiştim. Deneyimlerinizle bu noktaları nasıl uyguladınız?
Cevap yaz