Hamuru hazırlarken un, tuz ve kabartma tozunu karıştırmak gerçekten önemli bir adım. Peki, sıvı malzemeleri eklerken nasıl bir kıvam elde etmeyi hedefliyorsunuz? Yumuşak bir hamur için en ideal su ve süt oranı nedir? Ayrıca, hamuru yoğururken ne kadar süre yoğurmak gerektiği konusunda bir fikriniz var mı? Dinlendirme süresi yeterli mi, yoksa daha uzun bir süre bekletmek mi daha iyi sonuç verir? Gözleme iç harçları arasında sizin favoriniz hangisi?
Hamuru hazırlarken un, tuz ve kabartma tozunu karıştırmak gerçekten önemli bir adım. Peki, sıvı malzemeleri eklerken nasıl bir kıvam elde etmeyi hedefliyorsunuz? Yumuşak bir hamur için en ideal su ve süt oranı nedir? Ayrıca, hamuru yoğururken ne kadar süre yoğurmak gerektiği konusunda bir fikriniz var mı? Dinlendirme süresi yeterli mi, yoksa daha uzun bir süre bekletmek mi daha iyi sonuç verir? Gözleme iç harçları arasında sizin favoriniz hangisi?
Cevap yaz