Lahmacun hamurunu yaparken en çok hangi adımda zorlandın? Maya aktifleştirme süreci senin için kolay mıydı yoksa biraz beklemek zorunda kaldın mı? Hamurun yumuşaklığı için dinlendirme aşamasını yeterince uzun tutabiliyor musun? Un ve su oranını ayarlarken bir sıkıntı yaşadın mı? Özellikle hamurun açılması sırasında ince olmasını sağlamak için nasıl bir yöntem izliyorsun? Hem lezzetli hem de çıtır çıtır bir lahmacun elde etmek için başka neler denemek istersin?
Lahmacun hamurunu yaparken en çok hangi adımda zorlandın? Maya aktifleştirme süreci senin için kolay mıydı yoksa biraz beklemek zorunda kaldın mı? Hamurun yumuşaklığı için dinlendirme aşamasını yeterince uzun tutabiliyor musun? Un ve su oranını ayarlarken bir sıkıntı yaşadın mı? Özellikle hamurun açılması sırasında ince olmasını sağlamak için nasıl bir yöntem izliyorsun? Hem lezzetli hem de çıtır çıtır bir lahmacun elde etmek için başka neler denemek istersin?
Cevap yaz